Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Trina Solar isporučila FN module za bivšu vojnu zrakoplovnu bazu E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 24 Siječanj 2013 15:34

Trina Solar isporučila je fotonaponske module ukupne snage 61 MW koji su postavljeni u sklopu solarnog projekta na bivšoj vojnoj zrakoplovnoj bazi u njemačkom Brandenburgu.

Obnovljivi.comViše od 252.000 multikristalinskih solarnih modula pojedinačne snage 240 Wp postavljeno je u sklopu projekta Green Tower na bivšoj zrakoplovnoj bazi Preschen u mjestu Jocksdorf. Zemljište je prenamijenjeno u fotonaponsku elektranu čiji se redovi modula protežu na dužini većoj od 1 km. Elektrana, koja je već puštena u pogon, predstavlja najučinkovitije izgrađenu elektranu na svijetu, ističu u Trina Solar.

Odabir kompanije Trina Solar bila je vrlo dobra odluka, smatra Alfred Behrens, glavni izvršni direktor u AB Unternehmensberatung & Beteiligungsgesellschaft. Kompanija je završila projekt i prije dogovorenih rokova, a naručeni su i dodatni moduli ukupne snage 5.5 MW, koje je Trina isporučila i postavila za samo tri dana. Takav kapacitet isporuke teško je nadmašiti.

Američka kompanija Trina Solar 1997. godine osnovana je kao kompanija za postavljanje FN sustava, da bi nešto kasnije i sama započela s proizvodnjom. Danas je kompanija uključena u kompletnu proizvodnju monokristalinskih i multikristalinskih silicijskih proizvoda, te sastavljanje modula. Upravo ovim projektom Trina je najbolje pokazala svoju korporativnu strategiju i prioritete – visoku kvalitetu, pridržavanje zadanih rokova i fleksibilnost prilikom promjene parametara.

 

Izvor: http://www.renewableenergyfocus.com/

Tags:     Trina Solar      Njemačka      FN sustav      Green Tower
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?