Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u općini Sućuraj E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 09 Rujan 2011 12:13

U sklopu projekta „Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u općini Sućuraj“, općina Sućuraj i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) objavili su javni poziv za podnošenje prijava fizičkih i pravnih osoba za subvencioniranje ugradnje solarnih kolektorskih sustava na području općine.

Riječ je o sufinanciranju ukupnih troškova opreme i ugradnje solarnog kolektorskog sustava u 50 odabranih kućanstava u iznosu od 41%, odnosno do najvećeg iznosa od 12.300 kuna.

Pravo na korištenje sredstava mogu ostvariti fizičke i pravne osobe koje ulažu vlastita sredstva i čiji se objekti na koje se sustavi postavljaju nalaze na području općine Sućuraj.

Rok za predaju potrebne dokumentacije je 15. studeni 2010. godine, a detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji moguće je pronaći na web stranicama Regionalne energetske agencije SZ Hrvatske.

Ocjenjivanje podnesenih prijava i javna objava rezultata biti će 15.09., 15.10. i 15.11.2011. godine, a nakon navedenih datuma objaviti će se lista prihvatljivih prijava. Javna objava rezultata biti će najkasnije do 30 dana od dana zatvaranja natječaja na web stranicama Regionalne energetske agencije SZ Hrvatske.

Ostale informacije vezane uz uvjete javnog natječaja mogu se pronaći na http://www.regea.org, te u uredima općine Sućuraj ili na info telefonima 021/717 736, 021/773 435 ili 091/780 67 55.

 

Izvor: http://www.regea.org

Tags:     Hrvatska      Sućuraj      natječaj      subvencija      energija Sunca
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?