Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Trina Solar dobila ugovor za trgovine Fresh Fruit Company u Jordanu E-mail
Autor Leo Jerkić   
Nedjelja, 02 Ožujak 2014 14:14

Trina Solar dobila je ugovor za izgradnju solarnog fotonaponskog sustava na trgovinama Fresh Fruit Company u Jordanu. Radi se o projektu izgradnje solarnog fotonaponskog sustava na krovu trgovine čija bi snaga trebala biti 2 MW, te bi godišnje proizvodio 3.200 MWh električne energije.

Prema ugovoru je Trina Solar odgovorna za inženjering, nabavu i izgradnju (EPC) projekta koji će koristiti Trina Solarove TSM-PC05A Honey 260 Wp visoko efikasne module. Prema tvrtci ti moduli su idealni za suhe tople uvjete koji su česti na području Bliskog Istoka.

Gradnja bi trebala krenuti ovaj mjesec, te bi trebala biti dovršena u trećem kvartalu ove godine. Ovim projektom će se smanjiti emisije od otprilike 38.400 tona CO2. Trina Solar je objavila da su ovime pokazali da mogu razvijati velike projekte na tom području, a sam solar je dobar alternativni izvor energije u Jordanu koji uvozi velike količine plina i nafte.

Fresh Fruits Company očekuje da će si ovim putem prilično smanjiti godišnji trošak za električnu energiju, te da će brzo povratiti uloženi novac.

 

Izvor: www.renewableenergyfocus.com

Tags:     trina solar      električna energija      fotonaponski sustav      jordan      fresh fruits company
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?