Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Vela Solaris objavila online verziju simulacijskog programa E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 13 Rujan 2012 22:30

Kompanija Vela Solaris objavila je online verziju programa koji može simulirati solarne fotonaponske i toplinske sustave, te toplinske pumpe i hibridne sustave kao što je fotonaponski sustav sa toplinskim pumpama.

Program Polysun Online omogućava korisnicima simulaciju navedenih sustava uz predviđanje njihovih performansi, te dodatno ispitivanje odnosa između fotonaponskih modula i solarnih toplinskih kolektora. Također, omogućava korisnicima odrediti da li je postavljanje toplinskih pumpi i fotonaponskog sustava pogodnije u odnosu na postavljanje toplinskih pumpi zajedno s solarnim toplinskim sustavom.

Polysun

Kompanija Vela Solaris razvija simulacijske programe namjenjene sektoru obnovljivih izvora energije, a ima urede diljem Sjedinjenih Američkih Država i Europe. Sam program Polysun dostupan je na tržištu još od 1992. godine, a izvorno ga je razvio švicarski Državni institut za solarnu tehnologiju (SPF).

 

Izvor: http://www.renewableenergyfocus.com/

Tags:     fotonapon      fotonaponski sustavi      toplinske pumpe      solarni toplinski sustavi      Polysun      software      simulacija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?