Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

EU fondovi za zaštitu okoliša i obnovljive izvore energije E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 29 Ožujak 2013 11:30

Cjelodnevna edukacija „EU fondovi za zaštitu okoliša i obnovljive izvore energije“ održati će se 16. travnja 2013. godine na Veleučilištu Vern, u Zagrebu, u 9:30 sati. Edukaciju organizira tvrtka EU PROJEKTI s ciljem predstavljanja programa EU.

Cjelodnevna edukacija EU fondoviCilj edukacije je predstaviti programe EU iz kojih je moguće financirati projekte zaštite okoliša i obnovljivih izvora energije, prikazati koji su uvjeti za sudjelovanje, te koliki iznosi su na raspolaganju.

Edukacija je namijenjena onima koji: planiraju projekt osvještavanja javnosti o pitanjima zaštite okoliša, žele financirati okolišnu infrastrukturu, razmišljaju o upotrebi obnovljivih izvora energije u svakodnevnom životu i radu, žele izgraditi sunčanu elektranu, žele doznati više o mogućnostima financiranja obnove pročelja stambenih objekata iz EU fondova.

Polaznici edukacije dobiti će uvid u programe EU u navedenim sektorima koji će im biti na raspolaganju nakon pristupanja EU kako bi na vrijeme započeli s pripremom vlastitih projekata. Također, naučiti će kako podvesti svoje projektne ideje pod prioritetna financiranja, razrađivati će i pripremati svoje projektne ideje, te naučiti na koji je način potrebno razmišljati i što uzeti u obzir prilikom planiranja projekata.

Broj prijava je ograničen, a prijavom do 5. travnja moguće je ostvariti 15% popusta. Prijavnicu je moguće pronaći ovdje, a detaljnije informacije o samoj edukaciji i programu ovdje.

 

Izvor: http://www.eu-projekti.info/

Tags:     Edukacija      radionica      EU fondovi      financiranje      EU PROJEKTI
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?