Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

HEP izdao obavijest o zahtjevima za iskazivanje interesa za HES Kosinj/Senj E-mail
Autor Leo Jerkić   
Srijeda, 20 Kolovoz 2014 17:29

Hrvatska Elektroprivreda je objavila obavijet o zahtjevima za iskazivanjem interesa za sudjelovanje strateškog partnera u razvoju, projektiranju, inženjeringu, financiranju, izgradnji, upravljanju i održavanju novog hidro-energetskog projekta Kosinj/Senj na DBOT načelu (projektiranje-izgradnja-upravljanje-prenošenje) na razdoblje od 30 godina.

Projekt treba biti usklađen sa svim društvenim i okolišnim zahtjevima i obvezama koje Hrvatska ima prema Europskoj Uniji. Sam projekt će se realizirati kroz dvije faze pri čemu prva faza uključuje osnivanje JV društva između HEP-a i strateškog partnera koje će napraviti detaljnu studiju izvodljivosti te razviti projekt do lokacijske dozvole i drugu fazu koja uključuje ostale dozvole, izgradnju i upravljanje.

Dokumenti za pretkvalifikaciju će biti dostupni od 1. rujna ove godine slanjem upita na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili odlaskom u prostorije HEP-a. Krajnji rok za podonošenje iskaza interesa je 18. prosinca ove godine u 12:00, sati a više informacija može se naći ovdje.

Tags:     Hrvatska Elektroprivreda      hidroenergetski objekt      kosinj      senj      europska unija      joint venture
 
Komentari (1)
MOGUĆE SVJEDOČENSTVO KAKO SAM DOBIO KREDIT
1Četvrtak, 22 Srpanj 2021 07:53
vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?