Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

RENEXPO® BiH E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 09 Listopad 2015 08:21

U Sarajevu će se 4. i 5. studenog održavati RENEXPO® BiH koji će okupiti niz stručnjaka i interesenata sa područja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti.

Sajam i konferencija RENEXPO u cilju imaju osigurati razmjenu iskustava, širenje i razvijanje poslovanja, te upoznavanje s najnovijim dostignućima sa područja zelene energetike.

RENEXPO BIH

Cijelo događanje održati će se u sarajevskom hotelu Hollywood 4. i 5. studenog od 09:00 do 17:00 sati, a neki od najznačajnijih sudionika konferencije i sajma biti će: WWS Wasserkraft GmbH & Co Kg, Andritz Hydro, Energoplan Sistem, CINK Hydro - Energy k.s., CAM TOP doo, 4C Project Consulting, Intrade Energija, ASD Group Mühendislik ve Danismanlik A.S., GUGLER Water Turbines GmbH - CJ doo Bihać, Spaans Babcock bv, GEPPERT GmbH, GLOBAL HYDRO ENERGY GmbH, KONČAR Elektroindustrija d.d.,  MTA MESSTECHNIK GmbH, DIVE Turbinen GmbH & Co.KG i Landustrie Sneek BV, Holzenergie Wegscheid GmbH, Komptech GmbH, Nahtec GmbH, Ingra GmbH Teknoxgroup doo, Urbas Maschinenfabrik GmbH, Bruks Klöckner GmbH i Winky doo.

ZA sudjelovanje na događaju potrebno je popuniti prijavnicu i registrirati se, a više informacija o sajmu i konferenciji možete naći ovdje.

 

Izvor: http://www.renexpo-bih.com/

Tags:
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?