Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Općina Viljevo objavila natječaj za sufinanciranje obnovljivih izvora energije E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 15 Svibanj 2013 12:25

Općina Viljevo i Fond za zsštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavili su, u sklopu Programa sufinanciranja korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima na području općine Viljevno „Moj zeleni dom“, Javni natječaj za sufinanciranje troškova nabave i ugradnje sustava na obnovljive izvore energije u kućanstvima na području općine Viljevo za 2013. godinu.

Obnovljivi.comKroz natječaj će se sufinancirati uvođenje sustava u 10 kućanstava na području općine, a sufinanciranje se vrši kroz osiguravanje nepovratnih novčanih sredstava koja se isplaćuju za troškove nastale nakon 1. siječnja 2013. godine. Troškovi opreme i ugradnje sufinancirati će se do 50% napovratnih sredstava, odnosno do maksimalnog iznosa od 15.000,00 kuna po kućanstvu.

Predmet sufinanciranja je ugradnja slijedećih sustava na OIE:

  • sustav sa solarnim toplinskim kolektorima za pripremu potrošne tople vode ili za pripremu potrošne tople vode i potpore grijanju,
  • sustav s kotlom na drvnu sječku/pelete ili s pirolitičkim kotlom na drva za pripremu potrošne tople vode i grijanje.

Prijave se dostavljaju preporučenom poštom ili osobno na adresu: Općina Viljevo, Braće Radića 87, 31531 Viljevo, s naznakom „Ne otvarati-Prijava na natječaj „Moj zeleni dom“. Rok za dostavu prijava je 14. lipanj 2013. godine. Sve dodtne informacije moguće je dobiti na broj telefona 031/644-014 ili putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Detalje natječaja i prijavni obrazac moguće nje pronaći ovdje.

 

Izvor: http://www.viljevo.hr/

Tags:     FZOEU      Viljevo      natječaj      sufinanciranje      solarni toplinski kolektori      potoršna topla voda      potpora grijanju
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?