Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Radionica Zelena re-indunstrijalizacija i kako je financirati u Zagrebu u četvrtak E-mail
Autor Leo Jerkić   
Utorak, 25 Studeni 2014 11:23

U četvrtak 27.11. od 11 do 17 sati će se u Kinu Miller (I. kat u Kinu Europa, Varšavska 3, Zagreb) održati radionica Zelena re-industrijalizacija i kako je financirati? u organizaciji Heinrich Böll Stiftung i Europske zelene fondacije.

Radni jezici radionice su engleski i hrvatski a projekt je ostvaren uz financijsku podršku Europskog parlamenta Europskoj zelenoj fondaciji. Ova radionica je jedan od sedam događaja cijelog SERIND projekta (Socijalno-ekološka industrijalizacija: Postizanje balansa između lokalne i svjetske dinamike) koji gleda na budućnost poduzetništva (socijalnog i komercijalnog) i održivog razvoja te raspravlja o fundamentalnoj transformaciji potrebnoj za EU industriju kako bi se postigla generalna transformacija ekonomija prema održivom razvoju. Događaji se koordiniraju od strane Zelene energetske fondacije uz potporu sedam Zelenih državnih fondacija.

Cilj projekta je pronaći sinergije, identificirati i razviti inicijative, projekte i strategije koji povezuju visoko tehnološke incijative i decentralizacijui zadruge. Zagrebačka radionica će raspravljati o prilikima za financijsko poticanje novih projekata i inicijativa koji ciljaju na zelenu re-industrijalizaciju i lokalizaciju poizvodnje i potrošnje.

Tags:     zelene re-industrijalizacija      financiranje      kino europa      zagreb      radionica      Europske zelene fondacije
 
Komentari (1)
KAKO DANAS DOBITI KREDIT OD 1000 EURA NAD
1Petak, 05 Ožujak 2021 10:44
FRANKA CREDIT
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?