Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Konferencija o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije E-mail
Autor Leo Jerkić   
Ponedjeljak, 30 Srpanj 2012 21:26

Konferencija o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije održavat će se u terminu od 20. do 21. rujna na zagrebačkom velesajmu u Kongresnoj dvorani.

Glavni cilj Konferencije je promicanje principa održivog razvoja u svim segmentima društva, na lokalnoj, regionalnoj i globalnoj razini te jačanje svijesti javnosti o potrebi zaštite okoliša i održivog energetskog razvoja koji pogoduje promicanju energetske učinkovitosti i uporabi obnovljivih izvora energije. Konferencijom se želi unaprijediti poslovna prilika i usmjeriti investicije prema proejktima energetske učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora energije.

Program je podijeljen na sedam panela od kojih će prvi dan biti održani paneli A, B i C pri čemu se panel A bavi temom Hrvatski potencijali i energetska perspektiva, Panel B se bavi Energetskom učinkovitosti i pružanju energetskih usluga te primjeni OIE u zgradama i energetski učinkovitom gradnjom, dok će se Panel C baviti Projektima i investicijama u OIE – Hrvatska i regija. Drugi dan će teme biti slijedeće, Panel D – Biomasa i bioplin – nositelj lokalnog razvoja, Panel E – Geotermalna energija, Panel F – Solarna energija, Panel G – Energija vjetra.

Cijena kotizacije je 600 kn do 31.08., te 800 kn kasnije, s tim da se pri prijavi više sudionika iz ist tvrtke smanjuju cijene. Više informacija o samoj konferenciji možete naći ovdje.

Vezane vijesti
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?