Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Via Expo organizira tri 'zelena' poslovna događaja E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 12 Lipanj 2012 18:53

U glavnom gradu Bugarske će se, od 29. do 31. svibnja 2013. godine paralelno odvijati tri poslovna događaja koje organizira Via Expo. Riječ je o Kongresu i izložbi o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije u jugoistočnoj Europi, Konferenciji i izložbi „Save the PLANET“ – zbrinjavanje otpada, recikliranje i okoliš jugoistočne Europe, te izložbi solarnih fotonaponskih i toplinskih sustava.

Via Expo 2013

Na devetom po redu Kongresu i izložbi energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u jugoistočnoj Europi (South-East European Congress & Exhibition on Energy Efficiency and Renewable Energy) vodeće svjetske kompanije pokazati će najnovije sustave i rješenja na području bioenergije, geotermalne energije, energije vjetra i hidroenergije, koji imaju u cilju povećanje energetske učinkovitosti, smanjenje utjecaja na okoliš i povećanje e-mobilnosti.

Glavne teme konferencije biti će: financiranje projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, energetska učinkovitost, električna energija iz obnovljivih izvora energije, bioenergija, a posebna pažna pridaje se temi pametnog skladištenja električne energije.

Četvrta po redu Konferencija i izložba jugoistočne Europe „Save the PLANET“ – zbrinjavanje otpada, recikliranje i okoliš predstavlja nove tehnologije dobivanja energije iz otpada, opremu za prikupljanje, tretiranje i kompostiranje otpada, vozila za transport, sustave za recikliranje, usluge nadzora i očuvanja okoliša itd.

Na samoj konferenciji posebno će biti obrađene teme smanjenja stvaranja otpada, recikliranja, odlaganja otpada i aspekti tehnologija za obradu otpada.

Treći događaj, SEE Solar, izložba solarnih fotonaponskih i toplinskih sustava za jugoistočnu Europu održava se drugu godinu za redom, a na njoj će biti predstavljene najnovije tehnologije s ovog, konstantno rastućeg područja i njihova primjena. Izložba je fokusirana na ovu regiju, a okuplja niz proizvođača, konzultanata i investitora.

Navedene izložbe i konferencije ove su godine okupile 20% više sudionika u odnosu na 2011. godinu, a predstavilo se čak 412 kompanija i organizacija iz 33 zemlje.

Via Expo 2012

Izvor: http://www.viaexpo.com/en/

Tags:     Via Expo      izložba      konferencija      SEE Solar      zbrinjavanje otpada      energetska učinkovitost      FN sustavi
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?