Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Obama utrostručio SAD-ov cilj za obnovljive izvore energije E-mail
Autor Leo Jerkić   
Nedjelja, 08 Prosinac 2013 15:35

Američki predsjednik Barack Obama je naredio federalnoj vlasti da utrostruči korištenje obnovljivih izvora energije do 2020. godine.

Prema njemu vlada treba predvoditi cijelo tržište, te je stoga cilj povećan na 20% sa trenutačne potrošnje od 7%. Obama je potpisao memorandum kao dio šireg plana za borbu protiv klimatskih promjena, promoviranje energetske neovisnosti i povećanja zaposlenosti u domaćoj zelenoj industriji.

Direktiva uključuje sve federalne civilne i vojne agencije. Prema planu bi trebalo biti barem 10% u 2015., 15% u 2016. i 2017., 17,5% u 2018. i 2019. i 20% potrošnje energije namireno iz obnovljivih izvora energije do 2020. godine. Agencije ciljeve mogu ispuniti korištenjem obnovljivih izvora energije na svojim lokacijama, putem ugovora sa postrojenjima na lokacijama na kojima se nalaze ili drugdje ili pak kupnjom električne energije iz OIE ili obnovljivih certifikata. Kao dio strategije agencije će identificirati prijašnje kontaminirane zone, smetlišta ili rudnike.

Izvor: http://renews.biz

Tags:     obama      obnovljivi izvori energije      federalna vlast      ciljevi
 
Komentari (2)
PRODAJNA PROMO PONUDA ZA BOŽU 2019 PO 2% KAMATNE CENE.
2Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 23:07
Vladimira Franka.
BOŽIĆNI PROMO PERIOD Ponuda za kredit za kamate od 2% primjenjuje se u osobi) (vladimirafinancialinvestment@gmail.com.

Pozdrav svima, trebate li zajam za rješavanje svih svojih financijskih problema u ovoj godini? Sve što trebate učiniti je raditi s našim uvjetima i bit ćete financijski stabilni u ovom BOŽIĆNOM PROMO PERIODU. Želim da znate da vas možemo izabrati za jednog od naših vrijednih klijenata u BOŽIĆNOM PROMO PERIODU. Naša je dužnost da za ovu i božićnu sezonu osiguramo siguran rad za vas i vi ćete biti odgovorni samo za osiguranje vašeg kredita kako bi mogli sigurno dobiti naše klijente Nudimo sljedeće vrste kredita Osobni zajmovi (sigurni i ne osigurani) Poslovni zajmovi (sigurni i ne osigurani)

Zajam za konsolidaciju - program s kovanicama s malim ili nultim vrijednostima dostupan po kamatnoj stopi od 2%. Dođite svi i prigrlite ovaj BOŽIĆNI PROMO PERIOD.

PRVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PRIJAVU KREDITA:

Puno ime:
Zemlja:
Grad:
Dob: Početna adresa Kontakt brojevi telefona:
Potrebni iznos:
Trajanje zajma:
Namjena zajma:
Bračni status:
Spol:
hvala i blagoslovljen Bog.
WhatsApp + 16014560144
Kontaktirajte EMAIL: vladimirafinancialinvestment@gmail.com
OBAVIJEST: BOŽIĆNA KREDITNA PONUDA PRIJAVI SE ODMAH
1Utorak, 10 Rujan 2019 00:08
Maria Guadalupe
Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanjuPozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?