Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

ThinkGeoEnergy pokreće časopis E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 08 Srpanj 2013 12:47

Od jeseni ThinkGeoEnergy pokreće izdavanje časopisa u papirnatom izdanju koji će biti posvećen industriji geotermalne energije. Časopis će u papirnatom izdanju biti dostupan na svim većim događanjima vezanim za geotermalnu energiju, a u elektroničkom obliku moći će se pronaći na stranicama thinkgeoenergy.com.

TGE magazinePrvo papirnato izdanje časopisa biti će predstavljeno na događajima GEA Geothermal Energy Expo i GRC Annual Meeting 2013, koji će se ove jeseni održati u Las Vegas-u. Sam časopis osvrnuti će se na svjetsku geotermalnu industriju, istraživanja, studije i statistike, uz nešto manji tehnički fokus i više osvrta na samu promociju geotermalne energije.

Ciljana skupina nisu samo čitatelji postojeće internet stranice thinkgeoenergy.com, već i čitatelji koji trenutno ne prate industriju geotermalne energije; uz to cilj samog časopisa je naglasiti mogućnosti i predstaviti razvoj geotermalne energije, te pružiti priliku postojećim kompanijama da svojim klijentima predstave industriju.

U svakom broju nalaziti će se izvješće kroz koje će biti predstavljena određena zemlja, a u prvom broju riječ je o Novom Zelandu. Osim toga, svaki broj će pokrivati slijedeća poglavlja: aktualna događanja na tržištu, novosti o kompanijama, država u fokusu, razvoj projekata, inženjerstvo i tehnologija, te financije. Sve ostale detalje moguće je pronaći ovdje.

 

Izvor: http://thinkgeoenergy.com/

Tags:     geotermalna energija      časopis
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?