Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

SunEdison u Italiji planira najveći solarni projekt u Europskoj Uniji E-mail
Autor Leo Jerkić   
Četvrtak, 11 Ožujak 2010 12:47

SunEdison je dobio konačnu podršku Talijanske vlade da sagradi fotonaponsku solarnu elektranu snage 72 MW kraj Roviga. To će biti najveći takav projekat u Europi, koji će veličinom prestići solarnu elektranu snage 60 MW u Španjolskoj i solarnu elektranu snage 50 MW u Njemačkoj.

Elektrana će biti dovršena do kraja godine, i godišnje će proizvoditi energije za više od 17.000 domova, te će prilikom gradnje otvoriti 350 radnih mjesta.

SunEdison će zajedno sa financijskim partnerom Bankom Santander razviti projekt, s tim da se očekuju dodatni partneri pri kraju razvojnog puta.

Izvor: www.electroiq.com

 
Komentari (1)
KAKO SAM DOBIO KREDIT
1Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 10:43
Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire Moje ime je gospodica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth, dobio sam zajam od 3% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova, poslovnih zajam i kratkorocni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com ;'

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?