Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

EU raspravlja o fotonaponu iz Kine E-mail
Autor Leo Jerki?   
Srijeda, 19 Rujan 2012 15:42

AFASE (Alijansa za dostupnu solarnu energiju) je pozvala sve zainteresirane strane da se registriraju kod Europske komisije kao stranke ?lanice solarne industrije u Europi u vezi istrage Europske komisije o solarnim proizvodima iz Kine.

AFASE poziva na registraciju do ovog petka kako bi se poslao jaki signal Europskoj komisiji da organizacija eli svoj glas u cijelom procesu. Time se osigurava i pravo na sve informacije, te pravo na sastanak sa jedinicom zaduenom za istraivanje Uvoza ispod trine cijene. Registracijom se ostvaruje pravo da se podijele vae zabrinutosti oko utjecaja potencijalnog protekcionizma na vae poslovanje.

AFASE je grupa tvrtki koja je aktivna u solarnom sektoru u Europi te ima oko 120 ?lanova iz svih sektora od dobavlja?a sirovina do developera, proizvo?a?a opreme i instalatera. Alijansu ?ije ?lanice imaju godinju zaradu od preko 7,5 milijardi eura, a osnovana je s ciljem da Europske tvrtke za solarnu energiju budu kompetitivne i dostupne. Glavin ciljevi AFASE je otvoreno trite i slobodna trgovina, te su strogo protiv ikakvog protekcionizma.

Vie informacija o registraciji i samoj organizaciji moete na?i ovdje.

Tags:     fotonapon      solar      kina      europska komisija      afase
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za po?etnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

elite li vie koristiti obnovljive izvore energije?