Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz svijeta

Grupacija BISOL zabilježila povećanje proizvodnje za 130% E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 25 Lipanj 2012 15:54

Grupacija BISOL zabilježila je godišnje povećanje proizvodnje za 130%. U prvoj polovini 2012. godine tvornica je zabilježila proizvodnju s maksimalnim kapacitetom. Izvrsna prodaja rezultat je ponude vrhunskih tehnoloških rješenja, snažne poslovne strategija i dobrog plana prodaje.

Grupacija BISOL, jedan od vodećih europskih proizvođača fotonaponskih modula i drugih solarnih rješenja, završava prvu polovinu ove godine sa više nego udvostručenom proizvodnjom u odnosu na isto razdoblje godinu ranije. Veću proizvodnje činili su standardni monokristlni i polikristalni fotonaponski moduli, a serija najnovijih modula sa antirefleksijskim staklom, BISOL PeakPerformance, također je zabilježila vrlo uspješnu prodaju, posebice stoga što je dostupna i u razredu do 260 W.

Dobri poslovni rezultati u prvoj polovini godine rezultat su pozitivnih ocijena na sajmovima i učinkovitim poslovnim odnosima s klijentima. Prošlog je tjedna kompanija predstavila sve svoje proizvode na sajmu Intersolar održanom u Munich-u, a posjetitelji su pokazali veliki interes za module i noseće sustave kao što je najnoviji BISOL EasyMount HDPE base 200.

BISOL

Kompanija konstantno povećava kvalitetu svojih proizvoda i pronalazi nova, inovativna, rješenja. Uz to, kompanija je zatražila dodjelu međunarodnih standarda ISO 14001, ISO 9001 i OHSAS 18001. Vrlo je rijetko da neka kompanija zatraži dodjelu sva tri standarda istovremeno, no to je odraz kvalitete proizvoda i tvornice.

Iako trenutna svjetska gospodarska situacija nije ohrabrujuća, a konkurentnost na fotonaponskom tržištu je veća nego ikada do sada, BISOL Grupacija uvjerena je da je proizvodnja samo visokokvalitetnih i po okoliš neštetnih proizvoda ključno rješenje za uspješno poslovanje u budućnosti.

 

Izvor: http://news.pv-insider.com/

Tags:     FN sustavi      BISOL      fotonapon      moduli      Sunčeva energija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?