Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Aplikacija za određivanje sunčevog zračenja za Hrvatsku E-mail
Autor Edo Jerkić   
Utorak, 01 Studeni 2011 12:36

Projekt "Aplikacija za određivanje sunčevog zračenja za Hrvatsku - podloga za tehničku analizu za prijavu u registar projekata OIEKPP" prezentiran je tijekom trećeg tematskog dijela seminara pod nazivom „Rješenje za primjenu fotonaponskih sustava i izvedeni projekti“ koji je održan 17. veljače pod temom „Mogućnosti primjene obnovljivih izvora energije – fotonaponski sustavi“.

“Inelek d.o.o.” je razvio jedinstvenu računalnu metodu pomoću koje će se integrirati čimbenici potrebni za pravilno dimenzioniranje solarnih sustava, a detalje o projektu možete pročitati u cijelosti u nastavku članka.

Projekt je  u rujnu 2010. u suradnji s FER-om prijavljen na natječaju “Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost”, prihvaćen je u kategoriji programa i projekata u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, odobreno je sufinanciranje i čeka se još sklapanje ugovora s Fondom za nastavak i realizaciju ovoga potencijalno vrlo korisnog i svrsishodnog projekta/programa.

Sve detalje o projektu i kako je zamišljen možete pročitati OVDJE.

Članak su nam ustupili autori i nositelji projekta.

 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?