Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Obavijesti o radu portala

Prvi mjesec rada portala E-mail
Autor Edo Jerkić   
Ponedjeljak, 01 Studeni 2010 13:49

Portali Vjetroelektrane.com i Obnovljivi.com su zabilježili svoj prvi mjesec postojanja u web prostoru, mjesec koji je bio dinamičan i u kojem se desilo puno dobrih stvari za daljnji razvoj portala.

U slikama to izgleda ovako:

Eko zona

Reportaža u Eko zoni koja je najavila portale i prezentirala ih širem krugu zainteresiranih! Taj dan smo zabilježili značajno veći broj posjeta na portalima u odnosu na prethodne, a dobar trend dnevne posjećenosti se nastavio i prema kraju mjeseca.

 

Lider

Lider

Najavljeno je pokretanje portala u Lideru, a dodatno smo dali i svoj mali doprinos u zadnjem broju u članku posvećenom solarnoj opremi. Nadamo se da će se suradnja s Liderom i nastaviti u istom tonu.

Podržava nas i news portal H-Alter (www.h-alter.org) s kojim smo razmijenili bannere.

Najava portala će izaći i u Eko reviji koju izdaje FZOEU.

Zahvaljujemo se i našim kolumnistima, čije su interesantne kolumne bile jedne od najčešće otvaranih stranica ovaj mjesec.

Također se zahvaljujemo i sponzorima koji nas podržavaju i daju neophodan poticaj za rast i razvoj: Ivicom consulting, OIKON, Adriatic Solar Power i Elektrokovina Rijeka!

Obnovljivi.com posjetilo je 679 posjetitelja koji su ostvarili 8149 otvaranja stranica. Vjetroelektrane.com posjetilo je 398 posjetitelja koji su ostvarili 3943 otvaranja stranica. Na Facebook stranicama imamo 125 likeova za Obnovljivi.com i 87 likeova za Vjetroelektrane.com.

Na Google tražilici su nakon samo mjesec dana na upite "obnovljivi" i "vjetroelektrane" naši portali na prvoj stranici! A za još nekoliko ključnih riječi smo blizu tome cilju.

Zahvaljujemo se na kraju i svima koji nas prate - vidjeti kroz statistike posjećenosti koje su vam teme zanimljive je neprocjenjivo iskustvo. A na nama je da vam što više takvih sadržaja i ponudimo, na što kvalitetnije prezentiran način. Zahvaljujemo se i svima koji su glasali u našim anketama!

Nadamo se da ćemo u sljedećem mjesecu popuniti sve one rupe kod kojih još uvijek stoji "u izradi..." i da ćemo podizati kvalitetu sadržaja, te do kraja otkloniti još one sitne bugove koji postoje na stranicama, da bi vam omogućili još ugodnije i korisnije surfanje uz Sunce, vjetar, valove, rijeke i druge obnovljive izvore.

Nadamo se da ćemo vam se u sljedećim mjesecima javljati sa još boljim vijestima o razvoju portala!

Tags:
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?