Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Europska konferencija o fotonaponskoj solarnoj energiji i svjetska konferencija o fotonaponskom pretvaranju energije E-mail
Autor Edo Jerkić   
Utorak, 07 Rujan 2010 22:36

5. svjetska konferencija o fotonaponskom pretvaranju energije i 25. Europska konferencija o fotonaponskoj solarnoj energiji se održava ovih dana u Valneciji, Španjolska (6.-10. rujan 2010.)

PV conference Valencia 2010

Svjetska konferencija o fotonaponskom pretvaranju energije je ove godine spojila tri najvažnije svjetske znanstvene i strateške fotonaponske konferencije: 25. Europsku konferenciju o fotonaponskoj solarnoj energiji, 36. SAD IEEE fotonaponsku konferenciju za stručnjake i 20. Azijsko-Pacifičku fotonaponsku konferenciju znanosti i inženjerstva. Ovo jedinstveno okupljanje će biti vodeći znanstveni-znanstveni, poslovno-poslovni i znanstveno-industrijski forum za svjetski fotonaponski solarni sektor.

Ova konferencija će vjerojatno pružiti najbolji forum za prezentaciju razvoja najnovijih tehnologija u fotonaponskoj industriji. Također će se prikazati neke interesantne vizije o tome kako će se i kakvi veliki fotonaponski sustavi koristiti za 10 godina od sada.

Više detalja o konferenciji možete pronaći na www.photovoltaic-conference.com.

Tags:
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?