Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Hrvatsko-austrijski gospodarski skup E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 11 Ožujak 2011 01:07

Ove godine će se u Zagrebu, 22. ožujka, održati gospodarski skup pod nazivom „Izgradnja postrojenja na biomasu - financiranje putem IPARD-programa“. Skup organiziraju Austrijski ured za vanjsku trgovinu i Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva.

Na skupu će biti riječi o iskustvima iz Austrije, kao i o iskustvima iz Hrvatske uz predstavljanje kompanija kao što su Herz Energietechnik GmbH, BDI-Bioenergy International AG, Komptech GmbH, KSB Österreich GmbH, Strabag AG, i mnoge druge.

Osim toga predstaviti će se i hrvatski projekti: područno grijanje na biomasu za općinu Pokupsko; primjer projekata područnog grijanja na biomasu u općinama i gradovima Sjeverozapadne Hrvatske; te projekt kogeneracije na biomasu u sklopu Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Uz predstavljanje postojećih projekata, na skupu će biti riječi i o modelima financiranja i poticanja budućih projekata u Hrvatskoj, i to kroz dvije teme: „Ruralni razvoj u Republici Hrvatskoj – IPARD-program“, te „Poticaji i sufinanciranje postrojenja na biomasu u Republici Hrvatskoj“.

Tags:     skup      biomasa      postrojenja na biomasu      IPARD-program
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?