Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Srednjoeuropska konferencija o biomasi u Grazu E-mail
Autor Edo Jerkić   
Nedjelja, 02 Siječanj 2011 19:53

Srednjoeuropsku konferenciju o biomasi, Graz 26.–29.1.2011. organizira Austrijska udruga za biomasu pod pokroviteljstvom austrijskog saveznog ministarstava za poljoprivredu, šumarstvo, zaštitu okoliša i vodno gospodarstvo.

Europska konferencija o biomasi

Na konferenciji će biti podneseno preko 100 stručnih referata iz 16 država sa jednim širim pogledom o političkim, gospodarskim i tehnološkim razvojem iz područja energetskog korištenja biomase (toplina, električna energija i biogoriva). Značajno mjesto na plenarnoj sjednici konferencije posvećuje se temama „Promjena klime i sigurnija opskrba energijom“ i „Političke strategije u razvoju bioenergije“. Težišta konferencije su raspoloživa sirovina i priprema sirovine, tehnologije pretvorbe u toplinu, električnu energiju, biogoriva; individualna primjena i financiranje bioenergetskih projekata, utjecaj na okoliš i razvoj tržišta kao i politički razvoj i potrebne radnje.

Na konferenciji je osiguran simultani prijevod njemačko - engleski. Kako bi osigurali svoje mjesto na konferenciji možete se prijaviti na http://www.biomasseverband.at/index.php?id=530.

Tags:     biomasa      konferencija      Graz      šumarstvo      klima      energija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?