Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Konferencija EnerTech Balkans u ožujku u Beogradu E-mail
Autor Leo Jerkić   
Srijeda, 28 Siječanj 2015 13:09

U Beogradu, Srbiji će se od 24. do 25. ožujka ove godine održati konferencija EnerTech Balkans koja je u potpunosti posvećena obnovljivim izvorima energije na Balkanu.

Ovo je treća godišnja konferencija i izložba, a održavati će se u hotelu Hyatt Regency koji se nalazi na adresi Milentija Popovića 5, 11070 Beograd. Na konferenciji se očekuju predstavnici developera iz cijele regije a glavne teme iste će biti podrška vlada na Balkanu za razvoj OIE, integracija infrastrukture sa EU, opcije razvoja projekata unutar regije, energetska legislativa i druge.

Organizator konferencije je Green World Conferences, koji na ovaj način održava treću konferenciju ovoga tipa u regiji.

Više informacija o samoj konferenciji uključujući cijene i upute za registraciju mogu se naći na web stranicama Green World Conferences.

Tags:     konferencija      beograd      srbija      enertech balkans      hyatt regency
 
Komentari (2)
KAKO DANAS DOBITI KREDIT OD 1000 EURA NAD
2Petak, 05 Ožujak 2021 12:34
FRANKA CREDIT
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
KAKO DANAS DOBITI KREDIT OD 1000 EURA NAD
1Petak, 05 Ožujak 2021 12:02
FRANKA CREDIT
Ljubavi moja, ići ću u banku i vidjeti što mogu, mislim da ću moći sve , ali prvo moram vidjeti. Sada sam bio u trgovini idem kući , pa idem po naočale u drugo mjesto , nakon toga mogu u banku. Dok ja to sve obavim , ti mi pošalji ; Na čije ime uplaćujem ili samo napišem ime banke koki si mi poslala , i moram napisati na uplatnici razlog uplate (kao na primjer; usluge kredita, ili osiguranje kredita) javi mi što da napišem .

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?