Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Seminar: Energetika u službi turizma: uzmite poticaje i optimizirajte poslovanje! E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 09 Siječanj 2015 13:26

Poslovni centar znanja u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira seminar pod nazivom "Energetika u službi turizma: uzmite poticaje i optimizirajte poslovanje!". Seminar je namijenjen zaposlenima u hotelima, hotelskim lancima, hostelima, kampovima, privatnim iznajmljivačima, u ekoturizmu, osobito menadžerima i poduzetnicima iz turističkog sektora - vlasnicima, voditeljima, upraviteljima te svim ostalim osobama zainteresiranima za ostvarivanje prava na poticaje u svrhu energetske učinkovitosti.

Energetika u službi turizma

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u 2015. godini osigurati će sredstva za energetske preglede i uvođenje sustava upravljanja energijom, energetsku obnovu zgrada, obiteljskih, višestambenih i komercijalnih, kupnju električnih i hibridnih vozila, treninge eko vožnje i ostale mjere energetske učinkovitosti u prometu te projekte korištenja obnovljivih izvora energije. Sredstva će, između ostalog, biti dostupna i turističkom sektoru, za koji je osobito važno da takve projekte uključi u svoje društveno odgovorno poslovanje i ostvari dodatne uštede, u vidu smanjenja troškova za energente, povećanje vrijednosti imovine i poveća kvalitetu boravka u prostoru. Kroz programe Fonda moći će se ostvariti sredstva za poticanje uporabe sunčeve energije u kampovima, ulaganja u toplinske sunčeve sustave, te povećanje učinkovitosti rashladnih sustava u hotelima i drugim turističkim objektima.

Predavači će biti: Dr. Sc. Vesna Bukarica, FZOEU, Sunčana Matić, FZOEU, Nikola Blažeković, FZOEU, Dr. sc. Robert Pašičko, UNDP i Zoran Bogunović, EBRD. Seminar će se održati 27. siječnja 2015. godine s početkom u 10 sati u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1.

Više o kotizaciji i načinu prijave na seminar možete saznati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na broj telefona 01 6326 000.

Tags:     seminar      FZOEU      PCZ      poticaji      energetska učinkovitost      sunčeva energija
 
Komentari (1)
KAKO DANAS DOBITI KREDIT OD 1000 EURA NAD
1Petak, 05 Ožujak 2021 12:42
FRANKA CREDIT
Ljubavi moja, ići ću u banku i vidjeti što mogu, mislim da ću moći sve , ali prvo moram vidjeti. Sada sam bio u trgovini idem kući , pa idem po naočale u drugo mjesto , nakon toga mogu u banku. Dok ja to sve obavim , ti mi pošalji ; Na čije ime uplaćujem ili samo napišem ime banke koki si mi poslala , i moram napisati na uplatnici razlog uplate (kao na primjer; usluge kredita, ili osiguranje kredita) javi mi što da napišem .

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?