Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Međunarodna konferencija o prijenosu, distribuciji i tržištu električnom energijom Energija14 E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 11 Studeni 2014 15:00

Deseta po redu međunarodna konferencija o prijenosu, distribuciji i tržištu električnom energijom Energija14 ove će se godine održavati 2. i 3. prosinca u Opatiji, pod pokroviteljstvom Ministarstva za gospodarstvo Republike Hrvatske.

Energija 14Međunarodna konferencija o prijenosu, distribuciji i tržištu električnom energijom Energija14 nudi uvid u trenutnu situaciju u regiji, raspravu o ključnim izazovima, te mogućnost za razmjenu znanja i informacija između ključnih sudionika u regiji. Na konferenciji se očekuje okupljanje niza stručnjaka i vodećih čelnika iz Europske unije i regije.

Ključne teme ovogodišnje konferencije biti će: uspostava mehanizama osiguravanja snage, spajanje tržišta, perspektive i mogućnosti trgovanja, investicijska sredina u Jugoistočnoj Europi, pitanje državnih poticaja, te uvođenje novih poslovnih modela. Sve će teme biti sagledane prvenstveno iz perspektive Jugoistočne Europe, ali i na svjetskoj razini od vodećih stručnjaka i predstavnika europskih energetskih institucija, kompanija, operatera i predstavnika burzi.

Neki od sudionika i govornika na ovoj konferenciji biti će: Tomaž Orešić, predsjednik konferencije, Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva Republike Hrvatske, Perica Jukić, predsjednik Upravnog odbora HEP-a, Aleksandar Antić, ministar energije, razvoja i zaštite okoliša Republike Srbije, dr. Peter Gašperšić, ministar infrastrukture Republike Slovenije, Mitja Terče, direktor kompanije Elektro Celje Energija d.o.o., Simona Benedettini, LEAR, Italija, Silvio Brkić, direktor Cropex-a, Hans ten Berge, Eurelectric, Belgija, i mnogi drugi.

Konferencija će se održavati u opatijskom hotelu Remisens Premium Hotel Ambasador, na adresi Felixa Perišića 5, a za sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti se ovdje.

 

Izvor: http://energija14.si/

Tags:     konferencija      Energija 14      Opatija      regija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?