Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Prvi međunarodni RENEXPO® BiH sajam i konferencija u Sarajevu E-mail
Autor Uredništvo   
Ponedjeljak, 15 Rujan 2014 17:42

Sarajevski Hotel Hollywood postat će regionalni sajamski i konferencijski centar susreta međunarodnih stručnjaka iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti tijekom dvodnevnog sajma RENEXPO®  BiH.

Događaja će se održati 5. i 6. studenog 2014. godine u Sarajevu, a očekuje se oko 70 izlagača, tržišnih lidera iz relevantih oblasti, preko 400 sudionika konferencija i više od 3000 posjetielja među kojima i predstavnika BiH općina, ministarstava i znanstvenih institucija.

RENEXPO® BiH predstavlja ključnu energetsku platformu visoke kvalitete za područje cijelog Zapadnog Balkana sa ciljem predstavljanja inovacija, novih proizvoda i tehnologija svim sudionicima, proizvođačima, inženjerima i posjetiteljima iz drugih grana. Događaj otvara mogućnost i za ostvarivanje novih poslovnih kontakata, povezivanje sa donositeljima odluka, organima uprave, investitorima i medijima.

RENEXPO®  BiH se fokusira na:

1. Drvnu biomasu / Biogas

2. Hidroenergiju

3. Energetsku efikasnost - industrija, građevinarstvo, ulična rasvjeta

Uz istovremeno predstavljanje zakona, pravnih i regulatornih okvira, RENEXPO®  BiH ima za cilj i da privuče glavne igrače na tržište Bosne i Hercegovine, projektne menadžere iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore, istakne najnovija dostignuća i studije slučaja uz prikazivanje mogućnosti za nove projekte, osigura detaljnu analizu regije sa izuzetnim potencijalom, poveže domaće sudionike i izlagače sa međunarodnim stručnjacima i naravno omogući face-to-face i business-to-business povezivanje sa liderima u industriji.

Organizator konferencije i sajma RENEXPO BiH je tvrtka REECO SRB d.o.o. iz Novog Sada koja čini dio REECO® Grupe sa sjedištem u Njemačkoj i poslovnim jedinicama u Poljskoj, Rumunjskoj i Austriji. Od svog osnivanja, 1997. godine, do danas, više od 50.000 stručnjaka iz preko 70 zemalja svake godine posjeti sajmove i konferencije ovakve vrste.

Ovaj događaj otvara vrata ka Zapadnoj Europi i predstavlja jedinstvenu mogućnost za ostvarivanje kontakata sa vodećim tvrtkama iz sektora.

Više informacija na: www.renexpo-bih.com

Tags:     konferencija      sajam      Sarajevo      RENEXPO      drvna biomasa      hidroenergija      energetska efikasnost
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?