Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Održan 2. Sajam obnovljivih izvora energije "Cro Eco Energy Expo 2010." E-mail
Autor Leo Jerkić   
Subota, 13 Studeni 2010 11:57

U Varaždinu je tokom ovog tjedna, od srijede do petka, održan 2. Sajam obnovljivih izvora energije „Cro Eco Energy Expo 2010“ koji je organizirao Grad Varaždin uz pomoć ostalih sponzora.

Sajam se održavao u Gradskoj sportskoj dvorani u Varaždinu gdje su izlagači zauzeli prostor parketa gdje se inače igra rukomet i drugi sportovi.

Na samom sajmu je bilo 30-ak izlagača, ali nažalost u četvrtak (drugi dan sajma) nisu svi štandovi bili popunjeni, pa pretpostavljam da svi izlagači nisu došli na sajam. Jedan od najzanimljivijih štandova je bio od Varaždinske tvrtke koja proizvodi solarne fotonaponske ćelije Solvis d.o.o. gdje se moglo saznati puno zanimljivih činjenica o solarnim ćelijama i njihovoj proizvodnji. Na sajmu je također bila prisutna Novigradska tvrtka za proizvodnju solarnih ćelija Solaris d.o.o. Predstavio se tu i veći broj Austrijskih i Njemačkih tvrtki koji proizvode opremu za obnovljive izvore kao što su Knauf Insulation, WE-KR, Vaillant i drugi.

Zanimljiv je bio i Ducattijev štand gdje se mogao vidjeti mini vjetroagregat od 1,5 kW. Mogli su se vidjeti i bicikli s akumulatorom, od tvrtke Brainspot d.o.o. iz Pule.

Velika gužva je konstantno bila i na štandu Dok-Ing d.o.o. gdje se mogao razgledati prvi hrvatski električni auto Dok-ing XD.

Pohvalno je da se u Hrvatskoj održava sajam kojim se promiču obnovljivi izvori energije, ali vidi se da je još u začecima, jer nije bilo velikog broja ljudi, a i ostalo je još dosta slobodnog mjesta u dvorani za dodatne štandove. Nadam se da će se sajam nastaviti razvijati u budućnosti i da će idućih godina s porastom zanimanja ljudi za obnovljive izvore energije, sajam narasti te postati poznat i respektabilan u cijeloj regiji.

 
Komentari (1)
KAKO DANAS DOBITI KREDIT OD 1000 EURA NAD
1Petak, 05 Ožujak 2021 12:51
FRANKA CREDIT
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com {}{}

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?