Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Konferencija: Hydrotech Balkans 2014 E-mail
Autor Leo Jerkić   
Ponedjeljak, 11 Studeni 2013 23:27

Iduće godine će se po prvi puta održati jedina godišnja konferencija posvećena tehnologiji hidroelektrana i razvoju projekata hidroelektrana na Balkanu. Konferencija će se održati u Beogradu, Srbiji 24. i 25. ožujka 2014. godine. Zajedno sa ovom konferencijom će se održati i konferencija Balkan Wind Power 2014.

Konferenciju službeno podržava ASHA (Albansko udruženje za male hidroelektrana), Asso Rinnovabili i ESHA (Europsko udruženje malih hidroeelktrana), te Kössler koji je ujedno i sponzor konferencije. Za konferenciju je već sada potvrđen dolazak predstavnika sljedećih tvrtki i institucija: JP EP BiH, Devoll Hydropower, HERA, Enso Hydro, Gugler, IFC, EIB, Mhylab, Reservoir Capital, EBRD, EPF i Allen & Overy.

Konferencija HydroTech Balkans je isključivo b2b (business to business) karaktera, te je zamišljena kao mjesto gdje se mogu susresti svi predstavnici industrije hidroelektrana za velike i male projekte u regiji: eksperti iz industrije, developeri projekata, investitori, tehnološke tvrtke, financijske institucije i predstavnici regulatornih tijela.

Glavne teme konferencije će biti podrška vladajućih na Balkanu razvoju projekata hidroelektrana, opcije razvoja projekata u regiji, tehnologije hidroelektrana s posebnim naglaskom na turbine i generator, rješenja za kontrolu prijenosa električne energije, budući projekti i revitalizacija postojećih, spoj hidroelektrana na elektroenergetsku mrežu, financiranje i osiguranje projekata, komercijalne prilike za mikro, male i srednje velike hidroelektrane i mnoge druge.

 

Izvor: http://greenworldconferences.com

Tags:     hydrotech      balkan      hidroelektrane      konferencija      beograd
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?