Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Balkan Wind Power Expo 2013 E-mail
Autor Uredništvo   
Ponedjeljak, 13 Svibanj 2013 14:40

Green World Conferences u Zagrebu 16. i 17. 05. ove godine organizira Balkan Wind Power Expo. Ova izložba i konferencija će okupiti vodeće stručnjake i donositelje odluka u regiji, te će po prvi puta u ovoj regiji biti organizirana konferencija posvećena i fokusirana isključivo na energiju vjetra. S obzirom na dosadašnji razvoj i daljnje planove razvoja vjetroelektrana u regiji tržište je prepoznato kao vrlo perspektivno u bližoj i daljoj budućnosti, a Hrvatska kao trenutni predvodnik razvoja energije vjetra u regiji kao idealno mjesto za ovakvu konferenciju.

Događaj je zamišljen kao b2b konferencija koja se fokusira na nove poslovne prilike i izazove koje donosi rast potražnje za električnom energijom na Balkanu, kao i na izazove povezane sa održivim i ekološki prihvatljivim načinima proizvodnje električne energije.

Teme konferencije će biti razvoj industrije energije vjetra na Balkanu, međunarodna suradnja, legislativa u zemljama regije, planovi razvoja do 2030. godine, financiranje vjetroelektrana, priključak vjetroelektrana na mrežu i upravljanje sustavom, problemi s kojima se suočavaju developeri i investitori u regiji, tehnologija vjetroagregata, mjerenja i procjena potencijala vjetra, te tehnički aspekti planiranja vjetroelektrana, i mali vjetroagregati, te mali hibridni sustavi koji koriste energiju vjetra.

Balkan Wind Power Expo predstavlja odličnu priliku za prezentiranje novih proizvoda i usluga svim sudionicima sektora u regiji, kao i za uspostavljanje novih poznanstava i poslovnih prilika.

Konferencija počinje u četvrtak, 16.05. od 8h, u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu.

Detaljnu agendu pročitajte na greenworldconferences.com/produkt_103_balkan_wind_power_expo_2013-agenda.htm

Tags:
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?