Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Sudjelovanje u donošenju zakonskih propisa i drugih dokumenata relevantnih za sektor energetike u Republici Hrvatskoj E-mail
Autor Leo Jerkić   
Utorak, 02 Travanj 2013 17:15

Seminar će se održati 18.04.2013 u 09:00 sati, a organizira ga HRO CIGRE u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom komorom inženjera elektrotehnike. Predavači su mr. sc. Zlatko Zmijarević i dr. sc. Maja Božičević Vrhovčak, a cijena je 1.500 kuna + PDV odnosno 1.000 kuna + PDV u slučaju da ste član HRO CIGRE-a.

Seminar se održava u dovrani 244/II. kat Zavoda za visoki napon i energetiku, Fakultetat Elektrotehnike i Računarstva u Zagrebu na adresi Unska 3. Polaznici seminara dobivaju 8 bodova temeljem Pravilnika o stručnom ispitu, a prijaviti se možete do 15.04.2013.

Jedna od glavnih karakteristika demokratskog društva je sudjelovanje građana, odnosno njihovih udruga u odlučivanju o javnim politikama. U energetskom sektoru, sudjelovanje zainteresirane javnosti, odnosno interesnih skupina u donošenju zakonskih propisa i drugih dokumenata je suočeno s nizom poteškoća razne prirode.

Ovaj seminar donosi pregled mogućnosti sudjelovanja interesnih skupina u donošenju zakonskih propisa i drugih dokumenata relevantnih za polje energetike u Republici Hrvatskoj. Nadalje, seminar će prikazati kako je javnost sudjelovala u nekoliko službeno prihvaćenih dokumenata i koje su prednosti uključivanja šireg kruga osoba u izradu zakonodavstva. Na kraju će se ukazati na mogućnosti poboljšanja sudjelovanja hrvatskih stručnih udruga u donošenju javnih politika s područja energetike.

Izvor: www.hro-cigre.hr

Tags:     seminar      sektor energetike      hro cigre      zagreb      republika hrvatska      elektrotehnika
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?