Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Seminar: Gradnja elektrana na obnovljive izvore energije i stjecanje statusa povlaštenog proizvođača električne energije E-mail
Autor Leo Jerkić   
Nedjelja, 25 Studeni 2012 15:29

Društvo za oblikovanje održivog razvoja  uz podršku Hrvatske energetske reuglatorne agencije i Hrvatskog operatora tržišta energije organizira seminar i savjetovanje Gradnja elektrana na obnovljive izvore energije i stjecanje statusa povlaštenog proizvođača električne energije.

Seminar će se održati 06.12.2012 od 8.30-15.00 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Unskoj 3 u Zagrebu. Cilj seminara je razjasniti polaznicima zakonsku proceduru oko gradnje postrojenja za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora energije i olakšati investitorima proces ostvarivanja prava na poticajni otkup. Postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije imaju povlašten status prilikom isporuke električne energije u elektroenergetski sustav te pravo na sklapanje dugoročnog ugovora o otkupu električne energije.

Cijena seminara je 800 kn + PDV za obrte i tvrtke, odnosno 640 kn + PDV za udruge, predstavnike lokalne samouprave i državne uprave. Članovi DOOR-a cijenu seminara plaćaju 560 kn + PDV.

Više informacija o samom seminaru možete naći ovdje.

Tags:     obnovljivi izvori energije      status povlaštenog proizvođača      fer      seminar
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?