Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Proizvodnja bioplina i biometana iz organskog otpada E-mail
Autor Leo Jerkić   
Ponedjeljak, 10 Rujan 2012 21:06

U Multimedijalnoj dvorani Energetskog instituta Hrvoje Požar će se 21.09.2012 održati seminar o proizvodnji bioplina i biometana iz organskog otpada.

Cilj projekta je promoviranje proizvodnje bioplina iz organskog otpad, pročišćavanje bioplina te utiskivanje biometana u plinsku mrežu ili korištenje stlačenog biometana u prometu. Voditelj projekta je njemačka tvrtka WIP Renewable Energies, a hrvatski partneri na projektu su Zagrebački Holding - Podružnica Čistoća i Energetski institut Hrvoje Požar.

Sve relevantne informacije o tehnologiji za proizvodnju i pročišćavanje bioplina će detaljno prezentirati g. Henning Hahn, vrhunski stručnjak na tom području iz Fraunhofer IWES instituta. Bit će razmotreni tehnički i ekonomsko-financijski aspekti bioplinskih postrojenja na organski otpad. Program seminara i prijavni obrazac su u prilogu, a detaljne informacije o projektu nalaze se na internetskoj stranici: urbanbiogas.

Budući da je kapacitet prostora u kojem se održava seminar ograničen, molimo Vas da potvrdite svoj dolazak do 20.09.2012. te nam dostavite popunjen prijavni obrazac na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na fax 01/6040-599. Osigurano je simultano prevođenje. Sudjelovanje na seminaru se ne naplaćuje.

Dodatne informacije o projektu možete naći ovdje.

Tags:     bioplin      biometan      seminar      organski otpad      tehnologija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?