Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Predstavljanje potencijala OIE za Karlovačku, Zagrebačku i Sisačko-moslavačku županiju E-mail
Autor Leo Jerkić   
Ponedjeljak, 10 Rujan 2012 21:04

U Obrtničkoj komori Karlovačke županija na adresi Jurja Haulika će se 20.09.2012. s početkom u 10.00 sati održati prezentacija o potencijalu OIE u toj regiji.

Prije predstavljanja potencijala s početkom u 9.30 sati predstavnici partnerskih organizacija, udruge Zvono uz Kupu, DOOR - Društvo za oblikovanje održivog razvoja, Astronomsko društvo Višnjan, Eko-Zadar, Press centar za okoliš i LAG Vallis Colapis održat će konferenciju za medije povodom osnivanja Energetske zadruge LAG Vallis Colapis.

Nakon predstavljanja potencijala održat će se okrugli stol na temu „Kako što bolje uklopiti postrojenja obnovljivih izvora energije u prostor i društvo?“ sa panelistima: Karlo Rajić - Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske,  Mladen Perkov - Pro Integris i klaster Inteligentna energija,  Irma Popović Dujmović - WWF Mediteran i Valentina Mesarić -  Ekološko društvo Pan.

Sudjelovanje na događanju je besplatno uz obveznu prethodnu najavu putem prijavnice, koju je potrebno ispuniti i poslati na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do 18.09.2012.

Više informacija i samu prijavnicu možete naći ovdje.

Tags:     obrtnička komora      karlovačka županija      obnovljivi izvori energije      door
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?