Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Konferencija i izložba GEA Geothermal Energy Expo E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 23 Kolovoz 2012 13:28

Najveće godišnje događanje za geotermalnu energiju, GEA Geothermal Energy Expo, održavati će se od 30. rujna do 3. listopada 2012. godine u gradu Reno, Nevada.

U američkoj saveznoj državi Nevadi nalazi se gotovo polovina američkih projekata geotermalne energije, a Reno je poslovni centar geotermalne industrije, što ga čini idealnim za ovakav događaj.

Organizator događaja je Udruženje za geotermalnu energiju (GEA), koje svake godine okupi niz vodećih kompanija i stručnjaka koji nude usluge geotermalnog istraživanja, izrada bušotina, razvoja projekta, proizvodnje i vođenja poslovanja.

Geothermal Energy Expo postao je važan događaj za sve sudionike geotermalne industrije, koji svake godine privlači sve više sudionika iz sve više zemalja i kompanija, izjavio je izvršni direktor u GEA-i, Karl Gawell.

2011. godine prisustvovalo je 13 izlagača iz raznih zemalja diljem svijeta, a ove godine očekuju se izlagači iz: Australije, Kanade, Čilea, Kine, Kostarike, Etiopije, Francuske, Njemačke, Islanda, Indonezije, Italije, Japana, Kenije, Meksika, Novog Zelanda, Filipina, Tajlanda, Turske i Sjedinjenih Američkih Država.

Za sudjelovanje na događaju potrebno je registrirati se, što je moguće ovdje, a cijeli popis izlagača moguće je vidjeti ovdje.

 

Izvor: http://thinkgeoenergy.com/

Tags:     GEA      geotermalna energija      Geothermal Energy Expo      izložba      konferencija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?