Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

2. Svjetski skup za geotermalnu energiju E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 14 Kolovoz 2012 12:08

Drugi po redu Svjetski skup za geotermalnu energiju održati će se 19. i 20. rujna 2012. godine u Reykjaviku u Islandu. Skup će okupiti vodeće svjetske stručnjake iz sektora geotermalne energije.

Na skupu će govore održati viši predstavnici kompanija i organizacija kao što su: Axpo | New Energies, Geothermie,  ElectraTherm Inc., Reykjavik Geothermal,  Daimler AG, Mercedes-Benz Werk Rastatt, AltaRock Energy, (CanGea) Canadian Geothermal Association i mnogi drugi.

Očekuju se rasprave vezane za ključna pitanja današnjice u industriji geotermalne energije, a neka od njih su: financije i investicije, razvoj i tehnologije geotermalnih istraživanja i proizvodnje, zakonodavstvena pitanja i osiguranje projekata.

Kompanije Reykjavik Energy i Alterra Power održati će prezenatciju o geotermalnim izvorima s visokom entalpijom, uz dodatan fokus na financiranje, izradu, izazove, tahnologiju i povezivanje na mrežu. Uz to, za sve posjetitelje osiguran je posjet jednoj od najvećih geotermalnih elektrana na svijetu, Hellisheid, koja je u vlasništvu kompanije Reykjavik Energy.

 

Izvor: http://thinkgeoenergy.com/

Tags:     geotermalna energije      summit      skup      Island      Hellisheid
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?