Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Anketa o energetskoj učinkovitosti E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 14 Prosinac 2011 23:32

U okviru projekta CENEP (Citizen participation in energy efficiency action planning), Sudjelovanje građana u planiranju poboljšanja energetske učinkovitosti, provodi se anketa o energetskoj učinkovitosti u hrvatskim kućanstvima, spremnosti građana na ulaganje u mjere energetske učinkovitosti, te o utjecaju izdavanja za potrebe energije na budžet kućanstva.

CENEPSam projekt provode Fakultet elektrotehnike i računalstva Sveučilišta u Zagrebu, Društvo za oblikovanje održivog razvoja, Institut za međunarodne odnose i Savez samostalnih sindikata Hrvatske, a glavni cilj projekta je poduprijeti suradnju između hrvatskih organizacija civilnog društva i tijela državne uprave u razvoju, praćenju i ocjenjivanju nacionalnih politika na području energetske učinkovitosti. Projekt će trajati dvije godine, od veljače 2011. godine do veljače 2013. godine, a financira se iz sredstava Europske unije putem programa IPA.

Cilj ankete koju vam predstavljamo je ostvariti uvid o razini energetske učinkovitosti u hrvatskim kućanstvima, mogućnostima za poboljšanje, i stavovima o investiranju u mjere energetske učinkovitosti. Ispunjavanjem ankete u trajanju od oko 7 minuta pomažete kreiranju politike energetske učinkovitosti u Hrvatskoj.

Anketu možete ispuniti ovdje.

 

Izvor: http://cenep.net/

Tags:     CENEP      anketa      energetska učinkovitost      FER
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?