Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Natječaj za poticanje OIE kod fizičkih osoba u Vukovarsko-srijemskoj županiji E-mail
Autor Leo Jerkić   
Utorak, 18 Listopad 2011 16:33

Predmet Natječaja je prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Vukovarsko-srijemske županije u sufinanciranju projekata ugradnje solarnih kolektorskih sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanja u kućanstvima i kotlovnice na biomasu na području županije.

Cilj samog Natječaja je ugradnja tih sustava u cca. 100 kućanstva tokom 2011. i 2012. godine.  Sufinancirat će se troškovi opreme i ugradnje navedenih sustava do iznosa od 50% nepovratnih sredstava odnosno do maksimalnog iznosa od 17.540,77 kn po kućanstvu.

Rok za dostavu prijava je 31. listopada 2011. godine do 12:00 sati. Potrebnu dokumentaciju i sve ostale bitne informacije možete naći na: http://www.eko-sustav.hr/Natjecaj.pdf ili na broju telefona 032 454 703 ili na e-mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
Komentari (1)
KAKO SAM DOBIO KREDIT
1Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 12:00
Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire Moje ime je gospodica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth, dobio sam zajam od 3% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova, poslovnih zajam i kratkorocni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?