Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Grad Zagreb objavio javni natječaj za subvencioranje troškova nabave i ugradnje sustava OIE E-mail
Autor Leo Jerkić   
Utorak, 28 Lipanj 2011 17:33

U Jutarnjem listu je dana 20. lipnja 2011. objavljen javni natječaj za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje sustava obnovljivih izvora energije na području Zagreba za 2011. godinu.

Sustavima obnovljivih izvora energije smatraju se: solarni kolektorski sustavi za grijanje i pripremu potrošne tople vode, fotonaponski sustavi za proizvodnju električne energije, sustavi za grijanje i pripremu potrošne tople vode na pelete i sustavi za grijanje i pripremu potrošne ptople vode na peći sa pirolitičkim procesom izgaranja.

Podnositelji prijave se mogu prijaviti isključivo za subvencioniranje jednog od sustava OIE, a subvencionirat će se nepovratnim novčanim sredstvima u iznosu do 40% investicijske vrijednosti odnosno do maksimalnog iznosa od 12.000 kuna.

Sve dodatne informacije i upute o potrebnim dokumentima te načinu bodovanja prijava možete naći na: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=32496

Tags:     obnovljivi izvori energije      grad zagreb      javni natječaj      subvencioniranje      fotonaponski sustavi
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?