Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Natječaj za nagradu za razvoj zelenog gospodarstva E-mail
Autor Iva Zelenko   
Srijeda, 27 Travanj 2011 18:18

Pod pokroviteljstvom Banco Popolare Croatia otvoren je prvi nacionalni natječaj za dodjelu godišnje nagrade za razvoj zelenog gospodarstva pod nazivom „GREENOVATION“. Natječaj zajedno organiziraju Savez za energetiku Zagreba i Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske, a prijave za natječaj traju do 15. studenog ove godine.

Cilj ovog programa je poticanje poslovne zajednice na razvoj štednog, zelenog i konkurentnog gospodarstva, odnosno poboljšanje hrvatskog gospodarstva kroz održivi razvoj. To ujedno uključuje razvoj novih „zelenih“ usluga, proizvoda i tehnologije, ali i učinkovito i održivo korištenje prirodnih resursa, zaštitu okoliša, te sprječavanje gubitaka biološke raznolikosti.

Nagrade će se dodjeljivati u 10 kategorija: za najbolji ukupni program, start-up, uslugu, proizvod, tehnologiju, marketinšku kampanju, web program, menadžera, novinara, te team hrvatskog zelenog gospodarstva, a sustavom nagrađivanja će se izdvojiti vodeći nacionalni projekti i programi.

Partneti „GREENOVATION“ programa su Regionalna razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije d.o.o. i Zagorska razvojna agencija d.o.o.

Tags:     natječaj      Hrvatska      Greenovation
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?