Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

E-mail
Autor Leo Jerki?   
Utorak, 28 Prosinac 2010 18:36

Europska Banka za Obnovu i Razvoj (EBRD) je odlu?ila uložiti 6 milijuna eura u privatnu Makedonsku kompaniju Mali Hidro Elektrani (MHE).

Mali Hidro Elektrani je lokalna kompanija koja se bavi malim hidroelektranma i taj ?e joj kapital omogu?iti razvoj sedam malih hidroelektrana u Makedoniji. Svaka od tih malih hidroelektrana se nalazi na nekoj drugoj rijeci, te im je sveukupna snaga oko 5,83 MW, a godišnja proizvodnja bi prosje?no mogla biti oko 21,63 MWh. Hidroelektrane ?e biti spojene na distribucijsku mrežu te ?e imati specijalnu tarifu  kao i svi makedonski projekti za obnovljivu energiju.

Ovo je prva privatna investicija u proizvodnju energije od strane EBRD-a unutar Makedonije, a financira se preko Fonda za Zapadni Balkan. Projektom ?e se godišnje smanjiti emisija CO2 za 14.000 tona.

Izvor: www.balkans.com

 
Komentari (1)
HOW I GOT A FAST LOAN TODAY
1Subota, 20 Travanj 2024 18:28
Mrs. Veronica
Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ;;';'[]\

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska rijeÄŤ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za po?etnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?