Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Predstavlja se Energetski model do 2050. i Strategija održive energije za Jugoistočnu Europu E-mail
Autor Leo Jerkić   
Utorak, 13 Listopad 2015 07:11

Tokom ovog tjedna će se održati predstavljanje Srategije održive energije za Jugoistočnu Europu i Energetskog modela do 2050. godine.

U petak, 16.10.2015. u 17h u Medijateci, Preradovićeva 5, održat će se službeno predstavljanje projekta Strategija održive energije za Jugoistočnu Europu u organizaciji Društva za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), Veleposlanstva Republike Francuske u Zagrebu i Foruma za slobodu odgoja (FSO) u čijem programu će sudjelovati Francuska Veleposlanica u Hrvatskoj Michèle Boccoz, predstavnici Ministarstva zaštite okoliša i prirode te udruge DOOR.

U subotu, 17.10.2015. od 11h do 13h održat će se predstavljanje Energetskog modela do 2050. za građane. Ovaj interaktivni računalni alat omogućuje građanima da podešavajući određene parametre vide utjecaj svojih odluka na kvalitetu života u 2050. Osim Alata, građani će imati priliku vidjeti električni automobil, bicikle i popratnu opremu te dokumentarne i animirane filmove na temu klimatskih promjena.

 

Za sva pitanja u vezi projekta obratite se Ivani Rogulj, voditeljici projekta na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?