Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

HROTE - popis povlaštenih proizvođača 30.01. E-mail
Autor Leo Jerkić   
Četvrtak, 05 Veljača 2015 17:37

Hrvatski operator tržišta energije je objavio najnoviji popis povlaštenih proizvođača s kojima ima potpisan ugovor o otkupu električne energije, čime je nastavljena praktički tjedna obnova podataka. Prema najnovijem popisu je u pogonu četiri elektrane više, te ih je sada u pogonu ukupno 1.070 koje proizvode električnu energiju iz obnovljivih izvora energije, a ukupna snaga im je 412.588,83 kW. Što je skoro 700 kW više nego prije tjedan dana.

Sve elektrane koje su ušle u pogon u ovom razdoblju su bile solarne elektrane. Ukupno je u pogonu sada 34.202,83 kW solarnih elektrana kroz 1.025 postrojenja.

Što se tiče projekata s ugovorom koji još nisu u pogonu, na popisu sada ima 280 (tri manje nego prošli tjedan) postrojenja, a ukupna instalirana snaga im je 494.237,98 kW. Popis je smanjen za solarne elektrane, ali je osim toga na isti dodana elektrana na biomasu Antunovac 1 snage 990 kW koju razvija tvrtka Carpe Diem d.o.o.

Tags:     Hrvatski operator tržišta energije      električna energija      instalirana      snaga      solar
 
Komentari (2)
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
2Subota, 31 Listopad 2020 00:22
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
Pozdrav, kako ste sa svima? ovo je opipljivo svjedočanstvo koje mi se dogodilo i želim ga podijeliti jer znam da će to uštedjeti puno tabana u potrazi za zajmom da bih riješio moj financijski problem. Molim vas, voljet ću da slušate ovo sjajno svjedočanstvo. Nadam se da znate da je Božić blizu i da je pravi božićni zajam ponovo počeo u ovoj bilješci 2020. godine, možete dobiti bilo koji zajam po kamatnoj stopi od 2%. Dobio sam zajam u iznosu od 65,000 € preko gospođe Dore Martin Wealth Loan Company u roku od 5 radnih dana i ako biste mogli biti zainteresirani, primijetio sam da su se stvari promijenile od ove pandemije, ali ako skupite hrabrosti da kontaktirate ovog legitimnog zajmodavca, obećavam da ćete Uzmite zajam brzo i sigurno baš kao i ja. Adresa za kontakt: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) "{}
KAKO SAM DOBIO KREDIT
1Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 12:08
Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire Moje ime je gospodica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth, dobio sam zajam od 3% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova, poslovnih zajam i kratkorocni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?