Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Zagrebačka IKEA će dobiti 300 kW solarnu elektranu E-mail
Autor Leo Jerkić   
Srijeda, 24 Prosinac 2014 08:29

Solvis, hrvatski proizvođač fotonaponskih modula, potpisao je ovoga tjedna ugovor o izgradnji solarne elektrane snage 300 kW s modulima vlastite proizvodnje na objektu robne kuće IKEA Hrvatska u Zagrebu, priopćeno je iz te tvrtke.

Naveli su i da se realizacija sunčane elektrane predviđa u proljeće sljedeće godine, te da će ostali detalji investicije biti poznati kroz dva mjeseca.

IKEA na svjetskoj razini ulaže značajna sredstva u obnovljive izvore energije kako i smanjili CO2 otisak svojega poslovanja, a isto se nastavlja i u Hrvatskoj.

Tags:     ikea      zagreb      solarna elektrana      solvis      fotonaponski sustav
 
Komentari (1)
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
1Subota, 31 Listopad 2020 00:23
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
Pozdrav, kako ste sa svima? ovo je opipljivo svjedočanstvo koje mi se dogodilo i želim ga podijeliti jer znam da će to uštedjeti puno tabana u potrazi za zajmom da bih riješio moj financijski problem. Molim vas, voljet ću da slušate ovo sjajno svjedočanstvo. Nadam se da znate da je Božić blizu i da je pravi božićni zajam ponovo počeo u ovoj bilješci 2020. godine, možete dobiti bilo koji zajam po kamatnoj stopi od 2%. Dobio sam zajam u iznosu od 65,000 € preko gospođe Dore Martin Wealth Loan Company u roku od 5 radnih dana i ako biste mogli biti zainteresirani, primijetio sam da su se stvari promijenile od ove pandemije, ali ako skupite hrabrosti da kontaktirate ovog legitimnog zajmodavca, obećavam da ćete Uzmite zajam brzo i sigurno baš kao i ja. Adresa za kontakt: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144)

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?