Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

HERA objavila odluke sa 23. sjednice Upravnog vijeća E-mail
Autor Leo Jerkić   
Srijeda, 03 Prosinac 2014 13:48

Hrvatska energetska regulatorna agencija je objavila odluke koje su donesene na 23. sjednici Upravnog vijeća ove godine koje je održano 7. studenog 2014. godine.

Kao i inače odluke su objavljene nekoliko tjedana nakon što je sama sjednica održana. Donešene su slijedeće odluke povezane sa obnovljivim izvorima energije:

Posebno je važno da je na sjednici uvedena Metodologija utvrđivanja podrijetla električne energije kojom se definira struktura električne energije što je bitno za uspostavu jamstava podrijetla elekrične energije koja se koriste za utvrđivanje proizvodnje iz obnovljivih izvora energije.

Samom metodologijom se utvrđuje obveza opskrbljivačima da krajnjim kupcima specificiraju udjele pojedinih izvora energije korištenih u proizvodnji električne energije koja se prodaje krajnjim kupcima. Metodolodija je objavljena u narodnim novinama te se može naći ovdje.

 
Komentari (1)
KAKO SAM DOBIO KREDIT
1Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 12:14
Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire Moje ime je gospodica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth, dobio sam zajam od 3% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova, poslovnih zajam i kratkorocni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?