Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Javni poziv za sufinanciranje trgovačkih društava i obrtnika radi provedbe projekata edukacije vozača E-mail
Autor Iva Zelenko   
Utorak, 30 Rujan 2014 21:49

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za neposredno sufinanciranje trgovačkih društava i fizičkih osoba (obrtnika) za korištenje sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi provedbe projekata edukacije vozača o elementima eko vožnje.

FZOEUEduciranje se odnosi na vozače svih kategorija vozila, a eko vožnja okarakterizirana je kao pametan i učinkovit stil vožnje koji na najbolji način koristi pogodnosti modernih tehnologija u prometu, te istovremeno povećava njegovu sigurnost. Također, ona značajno doprinosi zaštiti okoliša i smanjenju emisija štetnih plinova.

Sredstva Fonda dodjeljuju se putem subvencija, odnosno bespovratnih sredstava, a Fond će sufinancirati opravdane troškove ulaganja bez PDV-a u visini do 40%, ali ne više od 200.000 kuna po ponudi. Ukupno raspoloživa sredstva za ovaj poziv iznose 1.000.000 kuna, a opravdani troškovi ulaganja su troškovi provedbe edukacija vozača o elementima eko vožnje bez PDV-a, nastali nakon dana objave ovog poziva.

Podnositelji mogu dostaviti najviše jednu ponudu za edukacije vozača, a rok za dostavu je 31. prosinac 2014. godine, odnosno do objave iskorištenosti predviđenih sredstava namijenjenih predmetu poziva.

Sve dodatne informacije moguće je pronaći na internet stranicama Fonda, u sjedištu Fonda, Ksaver 208, ili na besplatnoj INFO liniji (01) 0800-200-170.

 

Izvor: http://www.fzoeu.hr/

Tags:     FZOEU      fond      natječaj      sufinanciranje      eko vožnja      edukacija
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?