Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

DM u pogon pustio 300 kW solarni sustav E-mail
Autor Leo Jerkić   
Srijeda, 18 Lipanj 2014 13:01

Na krovu upravno-distributivnog centra DM-a u Kovinskoj ulici u Zagrebu je u pogon ušla fotonaponska elektrana snage 300 kW.

U njezinu izgradnju je uloženo 3,9 milijuna kuna, a sastoji se od 1.360 solarnih panela. Dobavljači su Hrvatske tvrtke Solvis iz Varaždina koji proizvodi solarne panele, te ES Adria iz Varaždina koja je izvela pripremne i instalacijske radove.

Proizvodnja bi tokom ljeta u prosjeku trebala iznositi od 2 do 2,5 MWh električne energije dnevno. S obzirom da će tokom vršne proizvodnje biti viška proizvodnje, ta električna energija će se isporučivati u elektroenergetsku mrežu HEP-a.

 

Izvor: www.poslovni.hr

Tags:     dm      zagreb      solarni paneli      solvis      upravno-distributvini centar      solvis      es adria
 
Komentari (1)
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
1Subota, 31 Listopad 2020 00:19
GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO
Pozdrav, kako ste sa svima? ovo je opipljivo svjedočanstvo koje mi se dogodilo i želim ga podijeliti jer znam da će to uštedjeti puno tabana u potrazi za zajmom da bih riješio moj financijski problem. Molim vas, voljet ću da slušate ovo sjajno svjedočanstvo. Nadam se da znate da je Božić blizu i da je pravi božićni zajam ponovo počeo u ovoj bilješci 2020. godine, možete dobiti bilo koji zajam po kamatnoj stopi od 2%. Dobio sam zajam u iznosu od 65,000 € preko gospođe Dore Martin Wealth Loan Company u roku od 5 radnih dana i ako biste mogli biti zainteresirani, primijetio sam da su se stvari promijenile od ove pandemije, ali ako skupite hrabrosti da kontaktirate ovog legitimnog zajmodavca, obećavam da ćete Uzmite zajam brzo i sigurno baš kao i ja. Adresa za kontakt: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) ?:

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?