Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

FZOEU objavio još nekoliko novih javnih natječaja E-mail
Autor Leo Jerkić   
Četvrtak, 17 Travanj 2014 22:24

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je i ovaj mjesec objavio nekoliko novih javnih natječaja koji se tiču energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Radi se o Javnom pozivu za neposredno sufinanciranje trgovačkih društava i obrta dodjelom subvencija za kupnju električnih i hibridnih vozila,  Javni poziv za neposredno sufinanciranje građana dodjelom donacija za kupnju električnih i  hibridnih vozila, te Javni poziv za neposredno sufinanciranje projekata racionalnog gospodarenja energijom, energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije sufinanciranih u okviru programa europske unije.

Za prvi gore navedeni javni poziv je odvojena svota od 4 milijuna kuna, pri čemu se za svako električno vozilo može dodijeliti do 70.000 kuna , hibridno električno vozilo 50.000 kuna, a hibridno s emisijama CO2 do najviše 100 g CO2/km do 30.000 kuna. Slično vijedi i za drugi poziv, s time da je ukupni fond subvencija 3 milijuna kuna. Treći poziv se odnosi na regionalne samouprave, a one mogu dobiti poticaje za 80% opravdanih troškova ukupne vrijednost ulaganja.

Svi pozivi zajedno sa prijavnim obrascima, uključujući i starije mogu se pronaći ovdje.

 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?