Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

U Drnišu otvoren EE info ured E-mail
Autor Iva Zelenko   
Ponedjeljak, 15 Srpanj 2013 21:16

Danas je u zgradi drniške Gradske uprave otvoren EE info ured koji za cilj ima informirati i educirati građane o mjerama energetske učinkovitosti koje mogu primjeniti u vlastitiom kućanstvu ili uredu.

EE info ured DrnišU SGE projekt, u sklopu kojega je Info ured i otvoren, grad Drniš uključio se u prosincu 2012. godine, te od tada sustavno radi na provedbi energetskih projekata i promicanju energetske učinkovitosti. Nedavno su na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost prijavljena dva projekta za ugradnju solarnih toplinskih kolektora, a u tijeku je i realizacija jednog projekta ugradnje toplinske izolacije. Osim toga, grad planira nastaviti poticati sve programe usmjerene na energetsko certificiranje objekata, kao i energetske učinkovitosti općenito, izjavio je na svećanom otvorenju gradonačelnik Josip Begonja.

Drniški EE info ured nalazi se u prizemlju Gradske uprave na adresi Trg kralja Tomislava 1, te će za upite građana i besplatno savjetovanje biti otvoren utorkom od 8:30 do 10 sati. Osim u samom uredu, sve potrebne informacije građani mogu dobiti i na UNDP-ovoj internet stranici, kao i na besplatnom info telefonu 0800 200 170, radnim danom od 9 do 17 sati.

 

Izvor: http://www.ee.undp.hr/

Tags:     EE info ured      UNDP      Drniš      energetska učinkovitost      SGE projekt
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?