Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Sufinanciranje projekata OIE na području Brodsko-posavske županije E-mail
Autor Iva Zelenko   
Četvrtak, 20 Lipanj 2013 09:45

Brodsko-posavska županija objavila je Javni natječaj za prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Brodsko-posavske županije u sufinanciranju projekata Poticanje korištenja obnovljviih izvora energije (OIE) kod fizičkih osoba na području Brodsko-posavske županije za 2013. godinu – prvi krug.

Obnovljivi.comKroz ovaj natječaj sufinancirati će se ugradnja:

  • solarnih toplinskih kolektora za pripremu potrošne tople vode ili za pripremu potrošne tople vode i potporu grijanju (u 70 kućanstava),
  • sustav za korištenje biomase – sustav s kotlom na dvnu sječku/pelete ili pirolitičkim kotlom na drva za pripremu potrošne tople vode i grijanje (u 30 kućanstava).

Troškovi opreme i ugradnje navedenih sustava sufinancirati će se u iznosu od 50% nepovratnih sredstava, odnosno do maksimalnog iznosa od 15.000,00 kuna (sa PDV-om) po kućanstvu. Sredstva će se isplaćivati za troškove nastale nakon 1. siječnja 2013. godine.

Rok za dostavu prijave je 29. lipanj 2013. godine, a prijave se dostavljaju na adresu: Brodsko-posavska županija, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i zaštitu okoliša, P. Krešimira IV br. 1, 35000 Slavonski Brod.

Detalje natječaja i svu potrebnu dokumentaciju moguće je pronaći ovdje, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na web stranici http://www.bpz.hr/, info telefonima 443-126 i 404-191 ili putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Izvor: http://www.bpz.hr/

Tags:     natječaj      sufinanciranje      javne ponude      Brodsko-posavska županija      solarni toplinski kolektor      biomasa
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?