Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

Poticanje upotrebe OIE za fizičke osobe u Vukovaru E-mail
Autor Iva Zelenko   
Petak, 07 Lipanj 2013 20:34

Grad Vukovar raspisao je Javni natječaj za javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje grada Vukovara u sufinanciranju programa „Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije za fizičke osobe u gradu Vukovaru u 2013. i 2014. godini“.

Cilj natječaja je ugradnja:

  • solarnog kolektorskog sustava za grijanje i pripremu potrošne tople vode koji se sastoji od: solarnog kolektora (pločastog ili vakuumskog), toplinskog spremnika i potrebne ugradbene opreme u 15 kućanstava,
  • sustava za grijanje i pripremu potrošne tople vode na pelete koji se sastoji od: kotla na pelete, spremnika peleta i toplinskog spremnika za potrošnu toplu vodu i potrebne ugradbene opreme u 5 kućanstava.

Grad VukovarTroškovi opreme i ugradnja navedenih sustava sufinancirati će se s nepovratnim sredstvima u visini do 50% vrijednost sustava, odnosno do maksimalnog iznosa od 15.000,00 kuna (uključujući PDV) po kućanstvu.

Rok za podnošenje prijava je 1. srpanj 2013. godine, a prijavu je potrebno dostaviti na adresu: Grad Vukovar, Dr. Franje Tuđmana 1, 32000 Vukovar. Sve dodatne informacije moguće je dobiti na internet stranici grada Vukovara, u Gradskoj upravi u Info uredu za energetsku učinkovitost (soba 4), te na broj telefona 032/456-584 ili e-poštu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Detalje natječaja i svu potrebnu dokumentaciju moguće je pronaći ovdje.

 

Izvor: http://www.vukovar.hr/

Tags:     natječaj      sufinanciranje      Vukovar      poticaji      solarni toplinki solaktor
 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?