Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Vijesti iz regije

EKOTEHNO, ENERGETIKA i INTERPROTEX u listopadu na Zagrebačkom velesajmu E-mail
Autor Uredništvo   
Ponedjeljak, 27 Svibanj 2013 12:36

Početkom listopada, 1.-  4. 10. 2013., u poslovnim danima od utorka do petka Zagrebački velesajam priprema i organizira specijalizirane sajmove Ekotehno, Energetiku i Interprotex. Spajanjem ova tri sajma nastoji se objediniti  programe i  projekte u području očuvanja, zaštite i unapređivanja okoliša, ljudi i imovine te u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.

EKOTEHNO bienalni je sajam namijenjen proizvođačima i ponuđačima opreme za gospodarenje otpadom i vodama, zaštitom tla i zraka te komunalnih vozila i opreme. Cilj je da sajam postane mjesto susreta industrije s rastućom potražnjom, jer briga o zaštiti okoliša svakim danom se kroz zakonsku regulativu sve više ističe kao nužnost  i  briga šire društvene zajednice.

Svim sudionicima, izlagačima i posjetiteljima nudi se kvalitetan stručni i popratni program, koji će sasvim sigurno dati potrebne informacije i nova saznanja svima onima koji neposredno odlučuju i brinu o očuvanju okoliša, vode, tla i zraka.

Potaknuti uspješnim prvim sajmom ENERGETIKA održanog 2012. godine, nastavlja se i proširuje program izlaganja sa konvencionalnim izvorima energije objedinjujući na taj način cijeli energetski sektor. Cilj sajma usmjeren je prema poticanju poduzetnika za razvoj i proizvodnju opreme unutar energetskog sektora te povećavanju svijesti o korištenju energije i topline, energetskoj učinkovitosti i mjerama uštede energije.

Održat će se dva važna događaja, Energetski forum koji predstavlja novi oblik komunikacije Vlade RH sa gospodarstvenicima iz sektora energetike, putem kojeg će se otvoriti i aktualizirati pitanja prilagodbe energetskog tržišta u skladu sa pravilima Europske Unije te dati jasne smjernice o mogućnostima povećanja investicija u energetske projekte, i Druga konferencija o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima koja će analizirati najvažnije teme energetskog sektora sa namjerom unaprjeđenja poslovnih prilika i usmjeravanja  investicija  prema projektima energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije. Pokrovitelj Energetika 2013 je Ministarstvo gospodarstva RH.

Od stručnog programa posebno izdvajamo ENERGETSKI FORUM i 2. KONFERENCIJU O ENERGETSKOJ UČINKOVITOSTI I OBNOVLJIVIM IZVORIMA.

EKOTEHNO - 7. međunarodni sajam ekotehnologija, zaštite okoliša i komunalne opreme

ENERGETIKA – 2. međunarodni sajam energetike, energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije

INTERPROTEX –  11 . međunarodni sajam zaštite osoba i imovine

 

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?